Editör'ün Köşesi

Merhaba Dünya!

Herkese Merhaba!

MyDukkan Okulu’nda sizlerle buluşuyor olmaktan çok mutluyum. Editör’ün Köşesi’ndeki ilk yazımı hazırlıyor olmanın heyecanı içerisindeyim. Sizlerin de ilgisiyle, bu birlikteliğimizin, MyDukkan Okulu’nun, yıllar sürecek uzun soluklu bir proje olmasını diliyorum.

MyDukkan Okulu’nda yer alan içerikle ilgili düşüncelerinizi, istek ve eleştirilerinizi bana okul(at)mydukkan.com adresimize e-posta göndererek bildirirseniz çok memnun olurum. Okul’da yer alacak içeriği sizlerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda oluşturmayı tercih ederim. Ayrıca makalelerin sonunda yer alan butonları kullanarak içeriklerimizi sosyal medyada paylaşıp, arkadaşlarınıza tavsiye ederek sitemizin tanıtımına ve daha fazla kişiye ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Başlangıç için müzik prodüksiyon yazılımları hakkındaki ilk yazımın yanı sıra çeşitli dergilerde daha önce yayınlanmış yazılarımdan bir seçkiyi sitemize yükledim.  Ancak bundan sonra MyDukkan Okulu’nda her hafta yeni, özgün daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış bir makale yayınlanacak. O yüzden siteyi sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

Editör’ün Köşesi’nde her ay yayınlanacak yeni içeriklerle ilgili bir yazı yazacağım. Bu ayın içeriğiyle ilgili bilgileri hemen size vereyim. MyDukkan Okulu için hazırladığım ‘Cubase, Pro Tools, Logic… Hangisi?’ adlı ilk yazım yayına girdi bile, kendisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu ay, önümüzdeki haftalarda Ibanez GRG170DX elektrik gitar incelemesi, kaplamalı (coated) gitar telleri hakkındaki bilgilendirme yazısı ve majör dizilerin kuruluşunu anlattığım armoni dersine sitemiz sayfalarında bulabileceksiniz. Tüm yeni yazılardan haberdar olmak için duyuru listemize üye olmayı unutmayın.

Gelecek ay görüşmek üzere…

Bora USLUSOY

Bu yazı Editörün Köşesi kategorisine tarihinde tarafından gönderildi.

Bora Uslusoy hakkında

Bora Uslusoy; Musicians’ Institute London, Guitar Institute of Technology (GIT) mezunudur. Berklee College of Music’in çevrim içi uzantısı olan berklee.edu’da Studio Production Specialist programını tamamlamıştır. Steinberg sertifikalı Cubase ve Avid sertifikalı Pro Tools eğitmenidir. Solo Gitar Metodu, Solo Gitar Metodu II: İleri Teknikler, Yeni Başlayanlar için Gitar Metodu, Diziler ve Arpejler, Bas Gitar Metodu adlı kitapların yazarıdır. Yayınladığı kitaplar bugüne kadar toplam 19 baskı yapmış ve yaklaşık 35.000 adet satılmıştır. Bazı kaynaklara göre şimdiye kadar 3.000 civarında müzik öğrencisiyle çalıştığı ve 20.000 saat ders verdiği tahmin edilmekte olan Bora Uslusoy halen bU MÜZİK ATÖLYESİ‘inde özel gitar derslerinin yanı sıra, armoni-teori, müzik prodüksiyonu (Cubase, Pro Tools, kayıt, edit, mix) eğitimi de vermektedir. Çeşitli müzisyen ve grupların albümlerinde prodüktörlük, pek çok stüdyo kayıdında kayıt ve miks mühendisi olarak çalışmıştır. 2004 yılında ‘Umutsuz Aşk’ adlı solo albümü çıkarmıştır.

Bir yanıt yazın